Vanliga frågor

Vilka sängkläder passar min säng?
Sover du i enkelsäng? Välj Bäddset enkel
Sover du i dubbelsäng med ett dubbeltäcke? Välj Bäddset Dubbel
Sover du i dubbelsäng med två täcken? Välj Bäddset Dubbel Duo
Sover du i dubbelsäng med ett enkeltäcke? Välj Bäddset Dubbel Mini
För exakta mått på våra sängkläder kolla här

Hur returnerar jag mina använda sängkläder?

Du packar sängkläderna i returpåsen som följer med och försluter den med den självhäftande tejpremsan. Antingen lämnar du över påsen personligen eller så sätter du den utanför din dörr. Hämtningen bokar du genom länken i det sms du fick i samband med leveransen av lakanen eller i Budbee-appen (finns i App Store och Google Play). Vi ordnar med retursedel.
När måste jag skicka tillbaka mina sängkläder?
Du måste skicka tillbaka dina sängkläder inom 35 dagar från det att du fått din leverans. Du packar sängkläderna i returpåsen som följer med och försluter den med den självhäftande tejpremsan. Antingen lämnar du över påsen personligen eller så sätter du den utanför din dörr. Hämtningen bokar du genom länken i det sms du fick i samband med leveransen av lakanen eller i Budbee-appen (finns i App Store och Google Play). Vi ordnar med retursedel. Om du inte returnerar sängkläderna inom denna period så startar en ny månadshyra.
Kostar frakten något?
Nej! Den står vi för, sängkläderna levereras till din dörr utan extra kostnad. Läs mer om våra leveranser här.
Hur pausar jag eller säger upp min prenumeration?
Vi har ingen bindningstid men en uppsägningstid om 45 dagar. Vill du pausa eller säga upp din prenumeration kan du maila till kundtjanst@snoz.se så löser vi det. När du vill återuppta prenumerationen kan du maila oss eller själv starta på nytt genom att logga in på din sida på snoz.se